Dit doet ‘Altijdgeslaagd’ Sait Cinar tegenwoordig

Turks.nl Redactie

Sait Cinar, we kennen hem als de man die het CBR buitenspel zette met zijn bedrijf Altijd Geslaagd.  Tegenwoordig is hij in Turkije en is hij een andere business gestart.

Voor 180 euro kreeg je van Sait Cinar de antwoorden van het theorie-examen. Hij heeft er, naar eigen zeggen, miljoenen mee verdiend zonder er een cent belasting over te betalen. Daar was de belastingdienst het duidelijk niet mee eens: Hem staat een celstraf van twee jaar boven het hoofd wegens belastingfraude. Sait Cinar opsluiten gaat lastig, omdat hij geniet van zijn leven in Turkije.

Het geld moet natuurlijk blijven rollen. Eerder begon Sait een webshop waarop hij merkkleding verkocht. Toen dat de aandacht trok van kledingmerken, werd het offline gehaald.  Tegenwoordig doet hij zijn verkoop succesvol via Instagram zelf, natuurlijk op zijn eigen stijl:

Sait Cinar belooft dat de kwaliteit van zijn kleding gelijk is aan die uit een winkel als Bijenkorf. Wie nog geld uitgeeft in een winkel, is volgens hem ‘kk dom’ (lees met de stem van Sait in je hoofd):

Wat hij verdient? Dat weten we niet. In ieder geval genoeg om er mee te strooien: