3-voudig moordenaar redt drie levens na dood

Door | Algemeen

Enver Ö. pleegde zelfmoord nadat hij zijn echtgenote en twee kinderen van het leven had beroofd. Zijn dood betekende leven voor drie mensen. Zijn nabestaanden hebben namelijk besloten zijn organen beschikbaar te stellen voor donatie.

Eerder deze week deed zich een familiedrama voor in Buca (provincie Izmir). Enver Ö. heeft zijn vrouw en twee dochters doodgeschoten. Hierna pleegde hij zelfmoord. Hij is gisteren hersendood verklaard en zijn familie heeft toestemming verleend zijn organen te doneren. Drie patiënten op de wachtlijst hebben zijn nieren en lever ontvangen. Zodoende redt hij drie mensen nadat hij drie mensen heeft gedood.

Naar verluidt heeft Ö. ruzie gehad met zijn echgenote. Later heeft hij zijn vrouw met vijf kogels doodgeschoten in de slaapkamer. Daarna heeft hij zijn dochters, die op hun eigen slaapkamers sliepen, doodgeschoten met ieder drie kogels.Zijn 10-jarige kleinzoon was getuige van de moord op z’n oma. Hij heeft nog tevergeefs geprobeerd zijn opa over te halen geen zelfmoord te plegen.

Aan wie komt de bruidsschat toe na een echtscheiding bij Turkse Nederlanders?

Niemand trouwt met het idee om te scheiden. Je wordt...

Aleyna Tilki reageert op beschuldigingen drugsgebruik

De 18-jarige popster Aleyna Tilki deelde onlangs een video...

Bekende rapper Ezhel vrijgesproken

De bekende rapper Ezhel werd eind vorige maand gearresteerd...

“Als ik een vrouw was, zou ik lesbieënne zijn”

De bekende acteur Çağlar Ertuğrul heeft interessante...