Door Interpol gezochte vrouw blijkt op vakantie in Turkije te zijn

Turks.nl Redactie

De 63-jarige Britse Lynn Fitzgerald werd de afgelopen drie weken gezocht door Interpol. Ze bleek te verblijven in een driesterrenhotel in Marmaris. Na haar vondst werd ze onder begeleiding teruggevlogen naar Engeland.

Fitzgerald vertelde haar familie vorige maand dat ze voor een weekje naar Turkije zou gaan om vakantie te vieren. Ze ging naar een hotel in toeristisch gebied in Marmaris en verlengde haar vakantie zonder haar familie erover in te lichten.

Toen haar familie haar niet kon bereiken, gaven ze haar op als vermist. Na onderzoek van Interpol bleek dat ze verbleef in een driesterrenhotel in Marmaris. De Turkse politie bezocht haar en begeleidde haar terug naar het vliegveld om terug gevlogen te worden naar haar eigen land.

Maar wat deed Fitzgerald al die tijd? Ze vertelde haar familie dat ze bijna dagelijks tours volgde en verschillende evenementen bijwoonde.

Niet de enige

Hoewel dit op een zeer uitzonderlijk verhaal lijkt, is Fitzgerald niet de enige die gezocht werd en bleek vakantie te vieren.

Nog deze week werden drie (!) Britse vrouwen alleen al vanuit Marmaris naar hun eigen land teruggebracht. Zij werden ook gezocht door Interpol, maar bleken gewoon vakantie te vieren in Turkije.

  • Loading...