Drie Haaksbergenaren vermist in Turkije

Door | Algemeen

Drie inwoners van Haaksbergen worden vermist in Turkije.

Eén van hen, Joey Hoffman (21), wordt al vermist sinds 8 juli. Recent is het bericht gekomen dat ook Bjorn Breukers (34) en Sabahat Derya Un (26) worden vermist. Breukes en Un zijn getrouwd met elkaar. Alle drie zijn voor het laatst gezien in het stadje Silifke in de provincie Mersin.

De vermisten zijn Facebook-vrienden van elkaar. De politie kan echter nog niet bevestigen of de zaken iets te maken hebben met elkaar. Er wordt samengewerkt met de Turkse politie om het drietal te vinden.

Wat de Haaksbergenaren in Turkije deden, is niet precies bekend. Breukers is kunstenaar en had recent een expositie in Enschede. Breukers’ vrouw zou gezondheidsproblemen hebben en werd al vaker behandeld in Turkije. Haar familie woont in Mersin, waar het drietal nu is vermist. Volgens De Telegraaf logeerde Hoffman daar bij het stel.

RTV Oost meldt dat Beukers eind juni is vertrokken uit Haaksbergen. Volgens buurtgenoten reed hij weg met een volle bestelbus en zou gezegd hebben dat hij een nieuw leven gaat beginnen.

 

Aan wie komt de bruidsschat toe na een echtscheiding bij Turkse Nederlanders?

Niemand trouwt met het idee om te scheiden. Je wordt...

Aleyna Tilki reageert op beschuldigingen drugsgebruik

De 18-jarige popster Aleyna Tilki deelde onlangs een video...

Bekende rapper Ezhel vrijgesproken

De bekende rapper Ezhel werd eind vorige maand gearresteerd...

“Als ik een vrouw was, zou ik lesbieënne zijn”

De bekende acteur Çağlar Ertuğrul heeft interessante...