But first, let me take an #arabicselfie!!!!!

Door | Blogs

Badr is de aankomende maand toch in Dubai, dus die nam ik maar gelijk mee (boek valt overigens zwaar tegen!).
d
Begin januari 2014 was ik me aan het oriënteren voor onze volgende vakantie. Ik was eigenlijk op zoek naar een ‘simpele’ vakantie, gewoon zon-zee-strand & ETEN. Niks spannends eigenlijk. Gewoon lekker chill. Ik hou van Turkije, maar wou dit jaar eens wat anders zien. Op zoek naar een zonnig vakantieland, kwam ik uit op Dubai.  Zo gezegd, zo gedaan. Tickets geboekt en nu nog alleen een hotel vinden. Een vreselijke zoektocht. Gewoon keuzestress in het kwadraat had ik. Het ene hotel overtreft het ander. Maar goed, ik ben geen dochter van een oliesjiek …dus richtte ik op de ‘normale’ hotels. En geloof me, niks is ‘normaal’ in Dubai.

Na ruim zes uur vliegen kwamen we aan in Dubai. Taxi gepakt op weg naar het hotel. Ik was al gelijk verkocht aan de grote gebouwen, lichtjes en atmosfeer. WOW, AMAZING DUDE!!!!

Aangekomen in het hotel, gelegen aan Jumeirah Beach Walk, beter bekend als The Walk of JBR (http://www.allesoverdubai.info/the-walk-dubai/), zie je al gelijk dat je in een totale andere wereld bent terecht gekomen. De locals gekleed in traditionele kledij, big-pimping cars en gewoon lekker aan het chillen.

Ik kan met woorden niet beschrijven wat ik allemaal heb gezien in Dubai, want GROOT / FANTASTISCH/ APART omvatten niet eens 50% van de realiteit. Dubai kan je niet beschrijven, Dubai moet ervaren. Na acht dagen heb ik geconcludeerd, dat Dubai een ‘experience’ is . Wat we zoal hebben uitgespookt?

 1234567891011

Aan wie komt de bruidsschat toe na een echtscheiding bij Turkse Nederlanders?

Niemand trouwt met het idee om te scheiden. Je wordt...

Aleyna Tilki reageert op beschuldigingen drugsgebruik

De 18-jarige popster Aleyna Tilki deelde onlangs een video...

Bekende rapper Ezhel vrijgesproken

De bekende rapper Ezhel werd eind vorige maand gearresteerd...

“Als ik een vrouw was, zou ik lesbieënne zijn”

De bekende acteur Çağlar Ertuğrul heeft interessante...