Desperate housewife 3.0

Door | Blogs

Mijn levensmotto is FOREVER 21, alleen mijn lichaam denkt daar anders over natuurlijk. Na je 35ste neemt de kans op zwangerschap aanzienlijk af, plus mijn moeder zeurt om ‘oma co-ouderschap’. Ik trouw over drie maanden, dus dat is bijna afgevinkt. ✔

Koken? Vreselijk. Ik ben net een vent, als ik thuis kom moet er eten klaar staan. Jarenlang heeft mijn mama voor mij gekookt. Mijn motto? Beter verwend, dan verwaarloosd! Alleen nu ik bijna 30 ben, moet er toch gekookt worden in huis. Ik heb nu al een paniekaanval hierover. WTF ga ik koken? Een week heeft 7 dagen en ik werk fulltime. Ik heb er een wiskundige formule op toegepast. Als ik een dag in de week bij mijn moeder eet, dagje bij me zus, dagje bij mijn schoonfamilie, dagje ‘patatdag’ (we zijn toch geïntegreerd) en een dagje mijn aanstaande de verantwoording geef, dan kom ik uit op twee dagen. Voel je ‘m ook? Ik wel, afgevinkt. ✔

Kinderen. Een zwangerschap duurt ongeveer negen maanden. Ik wil minimaal twee kinderen, eentje is zo egoïstisch. Ik pas mijn wiskundige formule weer toe: 2×9 maanden is 18 maanden. Dit houdt in dat ik langer dan 1,5 jaar in proces zit, om ze daadwerkelijk te krijgen. Er moet natuurlijk ook een redelijke periode er tussenin zitten. Mijn hypothese is dat ik ongeveer 2,5 jaar hieraan kwijt ben, enfin 35-2.5= 32.5! Precies, afgevinkt. ✔

Al met al, heb ik de achterstand van de  sociale verwachtingen in de Turkse gemeenschap anno 2013 redelijk op orde ;).

PS: Ik ben wel onhandig, maar niet achterlijk. Voor elk dilemma is er een oplossing. Ik heb voor al mijn lotgenoten een leuk Turks kookboek. Ik hoop er binnen paar maanden/jaren mijn tweede Master-titel mee te behalen.

5 tips om de Ramadan door te komen

Ramadan tijdens de zomertijd is altijd nét wat moeilijker...

Turkse rappers woedend en komen in actie: #FreeEzhel

Donderdag werd bekend dat de bekende rapper Ezhel is...

Rapper Ezhel opgepakt en naar gevangenis gestuurd

De bekende rapper Ezhel (echte naam Sercan Ipekçioğlu) is...

Knappe imam Özyılmaz is een hit

Mustafa Özyılmaz werd bekend nadat hij las uit de Koran...