HEMA ‘tombiş’ onderbroek

Door | Blogs

Je ‘liked’  elke bruidsmode zaak op Facebook en volgt de laatste trends.  Maakt een selectie van vijf zaken en je gaat met je achterban op stap!

Oke, WAKE UP BIATCH! Je bent fucking tombis en je past niks.

Hallo, ik ben Güneş en ga trouwen! Nu ben ik zeker geen anorexieaatje of obesitas-OOooo-Soooo. Maar een inbetweener. Wat is nou een inbetweenie? Nou je bent zeker niet dun/slank, maar ook niet superdik maar SUPERVOL! Zeg maar SuperWoman met een maatje meer.

In elke zaak paste mijn hand, elleboog en net mijn schouder in een trouwjurk. De rest bleef hangen. Ik vroeg om een maatje groter. Ik ben niet tombilie, nee, die jurk is te klein. Wat denk je? Pasmodel in maat 40-42? Kan je shaken, netals die dieetshakes. Nergens, noppes!  Nee, ook niet de beroemde HEMA corrigerende onderbroek heeft nut op dit moment (echt een aanrader trouwens voor de dames!).

Ik weet wel wat je denkt. Waarom ga je dan niet ff diëten? Heel me leven heb ik zichtbare investeringen gegeten en nu moet ik die wegdoen. Tja, dan moet ik hongerlijden en ik hou teveel van eten.

Sta ik in een bruidsmode zaak met een prachtige jurk aan, denk je, this is tha shit menn, this is tha moment. Totdat je ff omdraait in je HEMA onderbroek en ziet in de spiegel dattie nog eerst nog een integratie van 50 cm moet plaatsen, dan nog 3 vetrollen opzij moeten rollen en je borsten nog degelijk in de jurk moeten blijven zodat we geen plofkip effect krijgen.

GOT THA DRESS!

Stabiliteit. De jurk is binnen. Ik mag niet dunner worden, niet dikker worden. Nee, ik moet hetzelfde blijven. Van een inbetweenie naar een blijf-een-in-stabilie. Nou, dat is echt moeilijker dan afvallen. Eet je nou 1 hamburger of toch 2? Snap je!

Aan wie komt de bruidsschat toe na een echtscheiding bij Turkse Nederlanders?

Niemand trouwt met het idee om te scheiden. Je wordt...

Aleyna Tilki reageert op beschuldigingen drugsgebruik

De 18-jarige popster Aleyna Tilki deelde onlangs een video...

Bekende rapper Ezhel vrijgesproken

De bekende rapper Ezhel werd eind vorige maand gearresteerd...

“Als ik een vrouw was, zou ik lesbieënne zijn”

De bekende acteur Çağlar Ertuğrul heeft interessante...