Klik & Klets

Door | Blogs

 DSC8184
 DSC8189 DSC8185IMG 1093Maaike staat bekend als een ware doorzetter met een Rotterdamse mentaliteit. Tien jaar geleden vertaalde zij haar droom naar een ondernemingsplan. Met haar plan onder haar arm stapte zij naar de gemeente Rotterdam, met de vraag of zij haar geweldige droom, een lounge restaurant in containers met een tentoverkapping, mocht realiseren in Rotterdam-Zuid. De gemeente ging akkoord met haar verzoek. Uiteindelijk na een langdurig bureaucratisch proces van meer dan tweeënhalf jaar ,waarbij Maaike meerdere malen de neiging had om de handdoek in de ring te gooien waren alle vergunningen rond.

Door vastberadenheid en doorzettingsvermogen werd vervolgens op leegstaand parkeerplaats langs de kade van de Rijnhaven binnen zes weken Lounge Restaurant Obba opgebouwd.

Maaike’s Obba Lounge Restaurant bestaat nu ruim zeven jaar en is inmiddels in heel Rotterdam een begrip geworden. De bedrijfsformule van Obba Lounge restaurant onderscheidt zich omdat de gasten, naast heerlijke mediterrane gerechten met een Ottomaanse inslag, ook een geweldig ambiance met een prachtig uitzicht en uitstekende gastvrijheid geboden wordt. Dit hebben wij als team Turks.nl/Lifestyle afgelopen zondag ook mogen ervaren.

 DSC8177

Achter Turks.nl/Lifestyle zit een team. Een heel enthousiast en ambitieus team. Allen verspreid over het hele land. Wat brengt ons samen? Passie voor het vak. Afgelopen zondag werden wij warm ontvangen in Obba. Er heerst een uitheems sfeertje en de ambiance is sprookjeswaardig. Met uitzicht op de Maas en de mooie wolkenkrabbers van Rotterdam, hebben wij onze plannen voor 2014 besproken.

 DSC8169

 DSC8159Dit serieuze gesprek duurde niet zo lang, toen er allerlei mezes(Turkse tapenades) voor ons werd gepresenteerd. Ik maakte al een analyse hoe vaak ik zo kunnen opscheppen. En je leert van je fouten met de jaren, hoe meer je praat, hoe minder je eet. Dus ik liet één van de dames aan het woord, zodat ik maximaal kon genieten. De sfeer en het uitzicht geven net dat extraatje, waar je elders al snel buiten bent. Ik ben erg kritisch met eten, de kilo’s moeten er wel gelegaliseerd bij komen. Dus ben je een keer in Rotterdam? Ga dan snel een keertje langs bij Obba. Enjoy the soul, food & view!

 DSC8193

Aan wie komt de bruidsschat toe na een echtscheiding bij Turkse Nederlanders?

Niemand trouwt met het idee om te scheiden. Je wordt...

Aleyna Tilki reageert op beschuldigingen drugsgebruik

De 18-jarige popster Aleyna Tilki deelde onlangs een video...

Bekende rapper Ezhel vrijgesproken

De bekende rapper Ezhel werd eind vorige maand gearresteerd...

“Als ik een vrouw was, zou ik lesbieënne zijn”

De bekende acteur Çağlar Ertuğrul heeft interessante...