Avontuur van Russel Crowe in Turkije

Hollywoodster Russell Crowe was de afgelopen weken in Turkije voor zijn nieuwe film. Hij deelde zijn ervaringen via Twitter. Hierbij een samenvatting van Russells avontuur in prachtland Turkije!
Turks.nl Redactie

Crowe gaat het verhaal verfilmen van een Australische vader die op zoektocht gaat naar zijn twee zoons in Istanbul, die vier jaar ervoor hebben meegevochten bij de Slag om Gallipoli (Çanakkale). In 2014 zullen de camera’s rollen. De Turkse topacteurs als Yilmaz Erdogan, Mert Firat en Cem Yilmaz zullen ook een rol krijgen. Ook staan Kivanc Tatlitug en Kenan Imirzalioglu mogelijk op de lijst van Russell. De film krijgt de titel ‘The Water Diviner’.

Russell heeft in de afgelopen maanden onder andere Turkse series gevolgd, waaronder ‘Karadayi’ met Kenan Imirzalioglu en Berguzar Korel in de hoofdrollen. Hij bracht ook een bezoek aan de set van Karadayi, die één van de best bekeken series is in het land.

Al snel bleek dat Russell gek is op Turkije, uit een tweet die hij plaatste:
 

De ster bracht ook een bezoek aan toeristische plekken in het land. Waaronder de Romeinse ruïnes in Teos. Ook daar tweette hij over, met een knipoog naar zijn rol in de film Gladiator, waarmee hij een Oscar won.

 

Niet alles verliep vlekkeloos, het duurde niet lang voordat ook hij moe werd van het verkeer in Istanbul, zoals alle inwoners van de stad: 

Russell ging uit eten met comedian/acteur Cem Yilmaz, ook daar kwamen opmerkelijke tweets naar voren:
Schermafbeelding 2013-10-18 om 19.38.30

Uiteindelijk sloot hij zijn bezoek af met een warme tweet. ‘An incredible trip’:

Het is nog niet zeker wanneer Russell Crowe weer terug is in Turkije. Maar het is nu al zeker dat zijn film een Must-See wordt!

© Turks.nl