Burak Özçivit komt naar Nederland

Turks.nl Redactie

De knappe acteur Burak Özçivit komt naar Nederland.

De acteur komt op 13 april naar Pathé Rotterdam om de publiekspremière van zijn nieuwe film ‘Can Feda’ bij te wonen.

Loading...

Concept Events heeft aangegeven dat de kaartverkoop is gestart. Kaartjes kun je hier kopen.

OPGELET❗️ #KAARTVERKOOP #GALA #CASTBEZOEKKaartverkoop voor de publiekspremière is gestart!Kaartverkoop: https://bit.ly/2IQd86u

Posted by Concept Events on Monday, March 26, 2018

Can Feda

Turkse leger treedt binnen de gevaarlijkste regio van de wereld, waar al zeven jaar een burgeroorlog duurt, zonder dat er een geallieerde staat naast hen staat.

Loading...

Op dat moment haalt een Speciaal Opgeleide Militairen team van 6 personen van welk Kapitein Alparslan (Burak Özçivit) de leiding heeft en aan welk team Piloot Kapitein Onur (Kerem Bürsin) later deelneemt, een grote val boven water welke tegen de Turkse leger is georganiseerd.

Voor het team, welk in zijn eentje voor zijn vaderland en natie een overlevingsstrijd voert tegen honderden terroristen, begint misschien de eigenlijke strijd met dat zij de stem van hun geweten niet moeten vergeten en als een mens moeten blijven bij inhumane oorlogsomstandigheden.

Loading...

“CAN FEDA” Fragman – Oyuncularin katılacağı gala 13 Nisan Rotterdam’da gerçekleşecek. Bilet satışını en kısa zamanda sayfamızdan duyuracağız. Lütfen takipte kalın.

Posted by Concept Events on Thursday, March 22, 2018

  • Loading...