Cem Yilmaz druk bezig met G.O.R.A. 2

Een van de meest succesvolle Turkse films ooit, G.O.R.A., wordt vervolgd. Dat heeft bedenker en hoofdrolspeler Cem Yilmaz aangekondigd op social media.
Turks.nl Redactie

G.O.R.A. uit 2002 staat bekend als een grondlegger van de moderne Turkse comedyfilms. Ruim vier miljoen Turken zagen het in de bioscoop en elke scene uit de film werd legendarisch, waar nu nog steeds dagelijks mee wordt gegrapt. 

Het verhaal gaat over Arif (gespeeld door de bekende comedian Cem Yilmaz) die wordt ontvoerd door buitenaardse wezens naar het planeet G.O.R.A. Terwijl hij er alles voor doet om te ontsnappen, maakt hij kennis met hulprobot 216 en wordt ook nog eens verliefd op de prinses van het planeet.

G.O.R.A. werd eerder vervolgd door A.R.O.G., waarin Arif terug in de tijd gaat. Dat werd geen groot succes. De nieuwe film luidt ‘Arif ve 216’, waarin Arif op een nieuw avontuur gaat met de robot uit de eerste film. Op instagram kondigde Cem Yilmaz aan dat hij tijdens de zomer zal werken aan de script. Het is nog onbekend wanneer we de film zien op het witte doek.

Bekende scenes uit G.O.R.A.: