Eerste trailer Vallei der Wolven: Palestina

Door | Cinema & TV

kvf

Na ‘Kurtlar Vadisi Irak’ en ‘Kurtlar Vadisi Gladio’ is het is het nu tijd voor Polat Alemdar en zijn team om een stop te zeggen tegen het Israelische ‘staatsterrorisme’.

De film is gebaseerd op waargebeurde aanval op de hulpschepen op weg naar Gaza. De geheime elite-agent Polat Alemdar gaat achter het brein van de aanval aan. Tijdens deze avontuur komt Polat te zien hoe onmenselijk de Israëlische soldaten de Palestijnen behandelen.

Kritiek
Al maanden voordat de film in de bioscopen te zien is, is er al een grote oplopende kritiek van zowel Turkse als Israëlische politici. Door eerdere scenes van de serie, waarbij de Israëlische vlag werd besmeurd met bloed, ontstond er een diplomatieke crisis tussen Turkije en Israël. De Turkse ambassadeur werd opzettelijk gekleineerd door de Israëlische regering waarop na druk van de Turkije ‘sorry’ werd gezegd door Israël.

Echter trekken de makers van de serie zich hier niets van aan, en noemen het ‘de harde waarheid waar Israël niet tegen kan’. Vallei Der Wolven: Palestina is wereldwijd vanaf 28 januari 2011 te zien in bioscopen.

© Turks.nl 

De trailer van ‘Vallei Der Wolven: Palestina’:

NOS over De Vallei Der Wolven:

Vrouw van Arda gewond naar het ziekenhuis

Aslıhan Doğan, de vrouw van voetballer Arda Turan, is...

Çağatay Ulusoy en Gizem Karaca veroordeeld tot jarenlange gevangenisstraf

Een groep artiesten, waaronder de bekende acteurs Çağatay...

Burcu Esmersoy getrouwd

De bloedmooi presentatrice Burcu Esmersoy is getrouwd met...

Ibrahim Tatlıses brengt na zeven jaar muziekclip uit

Ibrahim Tatlıses heeft na zeven jaar weer een muziekclip...