Kıvanç Tatlıtuğ komt naar Nederland

Turks.nl Redactie

De populaire acteur Kıvanç Tatlıtuğ komt naar Nederland voor het gala van de film Hadi Oğlum (Kom Op, Mijn Zoon).

De gala wordt georganiseerd door Concept Events. Tatlıtuğ komt naar Pathé Rotterdam op 16 februari.

Concept Events zal de komende dagen meer informatie bekendmaken.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Büşra Develi’nin başrollerini paylaştığı ‘HADİ BE OĞLUM’ filmin oyuncularının katılacağı Hollanda…

Posted by Concept Events on Wednesday, January 24, 2018

Hadi Oğlum

Het kleine leven van Ali en zijn vader dat zij in Kaş hebben opgebouwd, zal met de komst van Leyla voorgoed veranderen. Leyla wie zij onverwachts tegenkomen en plotseling in hun leven komt, zal weer plotseling weggaan maar zal wel een cadeau achterlaten. Efe… Een man wordt pas vader op het moment dat hij zijn kind voor het eerst in zijn armen neemt. En op de dag dat een man vader wordt, zal liefde een totaal andere betekenis krijgen.

Met de komst van Efe is Ali begonnen met zijn avontuur als “vader” wie altijd een “zoon” was. Terwijl Ali steeds voor zijn zoon moet vechten, zullen nieuwe ontwikkelingen de deuren van een totaal ander leven voor hun openen.

Op dat punt zal Ali keuzes moeten maken en zal zien dat hij alles kan doen voor zijn zoon. Hij zal erachter komen dat de geluksmomenten die op het meest onverwachte moment komen eigenlijk een waterval zijn die ontstaan is met ieder dag druppelende water, dat onvoorwaardelijke liefde het sterkste knooppunt is van onverbrekelijke band tussen een vader en een zoon.

 

  • Loading...