About me part 2

Hier is deel 2 over mij en mijn stijl. Een aantal van jullie kennen mij al een beetje, wat mijn stijl is en waar ik meestal shop. Ik draag van alles.. Van casual tot chique, van sportief tot slordig.
Turks.nl Redactie

Wat ik altijd blijf adviseren is “draag wat jij leuk vindt en waar jij je goed in voelt”. Het is altijd een pluspunt om een beetje van alles in je garderobe te hebben zodat je niet uren voor je kleding kast moet staan met de vraag “wat moet ik dragen vandaag”! Daarom is variatie zo belangrijk, omdat je elk dag in een ander mood bent. De ene keer heb je zin in groen en casual, de andere keer in rood en sportief, bijvoorbeeld.

Hmm, eigenlijk denk ik dat bijna elk vrouw zegt “ik heb niets te dragen”, zelfs al zit je hele kamer vol met kleren (sommigen kunnen zelfs een kledingzaak openen)! Alsnog, blijf varieren. Bijvoorbeeld, ik kocht vroeger alleen maar donker kleding (meestal zwart) en schoenen etc. Ik was gek op zwart (nog steeds). Tot een bepaalde punt bedacht ik om dit te veranderen. Ik heb veel geobserveerd, veel nieuwe dingen/kleurtjes ontdekt. Winkel in winkel uit, heb overal van alles gepast. Op deze manier werd ik een echte fashion freak die van alles draagt/houdt. Soms koop ik zelfs heren kleding omdat je er zulke coole dingen tussen hebt! De meeste van mijn vriendinnen vinden mijn stijl of dingen die ik koop niet echt zo leuk. Bijvoorbeeld, Creepers (schoenen), Bordeaux, skulls, bont etc. Who cares? I wear what I want!

Wat is mijn karakter? Hoe ben ik, agressief of heel lief?

Ja, ik kan erg agressief zijn als er iets zwaar tegen valt. Sommige mensen onderschatten je, denken dat ze alles kunnen doen en meestal doen ze er alles aan om je pissed off te krijgen. Ik bedoel, ik ben geen steen, maar als je mij op mijn zenuwen werkt, dan kraak ik! Maar heyyyyy, ik kan ook heel lief zijn! Als je mij aan spreekt op een correcte manier en mij behandelt als een mens, ben ik zo zoet als een klein katje. Maar vergeet niet, die hebben ook scherpe nagels haha! Mijn nadeel is dat ik mensen heel snel vertrouw en veel waarde aan hecht. Dit heeft mij veel pijn en verdriet opgebracht.

Ik heb een heleboel mensen uit mijn leven moeten zetten. De voordeel is dat door middel van deze types, ik veel volwassener ben geworden. Ik heb geleerd dat je niet eens je eigen ogen kan vertrouwen op sommige punten. Az insan, cok huzur!

Houd ik van mijn leven?

Elhamdulillah! Ik heb handen, voeten, ogen, oren. Ik heb alles wat mijn hart kan wensen. Het belangrijkste is dat ik gezond ben. Alhoewel ik niet het meest perfecte leven lijd, ben ik blij met wat ik heb. Er zijn mensen over de hele wereld die niet eens water hebben, kleding, iets te eten, een warm huis. Wie zijn wij om te klagen over ons leven? Wie zijn wij om te klagen dat mama eten heeft gemaakt die jij niet lekker vind, terwijl andere mensen dood gaan door hongersnood? Wie zijn wij om te klagen en zeuren dat je niet naar school wilt, terwijl er honderden kinderen zonder school zitten?  Dus ja, cok sukur! Ik hou van mijn leven!

photo1
Skull Tassel PU Bag van Lookbookstore:
http://www.lookbookstore.co/collections/bag/products/copy-of-skull-tassel-pu-bag-port

photo2

Ketting van Jewelsfashion:
http://jewelsfashion.nl/nl/

photo3

Zwarte tas van Jewelsfashion:
http://jewelsfashion.nl/nl/shop/categorieen/product/view/14/143.html

www.ugot2befashion.blogspot.com
Instagram en Facebook: ugot2befashion