Burgundy

“Fashion is not necessarily about labels. It’s not about brands. It’s about something else that comes from within you,” Ralph Lauren.
Turks.nl Redactie

En ik kan me hier in vinden. Het gaat niet om het merk die je draagt. Het gaat niet om wat grote modehuizen presenteren op de catwalks. Jij en je smaak. Smaak die jij aan iedereen wilt laten beproeven. Aan vreemde die langslopen en aan mensen die je elke dag ziet. Hoe doe je dat? Hoe breng je nou iemand van je zelf over, zonder hem of haar te kennen? Een van de vele factoren is: kledingstijl. ”Je uiterlijk zegt veel over jou innerlijk” het spreekt voor zich. Maar hoe vertaal je gevoel, voor iets, in woorden? Ik zal het uitgebreid uitleggen in mijn komende blogs.

De kleur ”Burgundy” is hot. Burgundy is namelijk warme kleur. Het is net geen rood, of net geen paars. Precies er tussen in. Deze kleur zal je geheid warm houden in de regenachtige herfst en de koude winter. Voor de romanticus onder ons, is de kleur gebaseerd op donkere rode rozen, maar dat terzijde. Burgundy van top tot teen. Ook in de accessoires. (Wist je dat de andere woord voor burgundy, ”wijnrood” ,  ”donkerrood” , ”granaat” , ”bordeaux”  is.) Om jou een impressie te geven volgen hier een paar voorbeelden:

1. Fluwelen Blazer
blazer

2. T-shirt met print
shirt

3. Sneaker met lak
sneaker

4. Oxford met gaatjesmotief
oxford

5. Boxershort met kleurenprint
boxer

6. Smalle Corduroy broek
broek

7. Waxed Smartphonehoes ZARA
hoes

Deze producten zijn allemaal te verkrijgen op www.zara.com, of bij de dichtstbijzijnde ZARA store.

Zoals ik eerder al aangaf zal deze kleur je en jou omgeving warm houden in de regenachtige herfst, en de sneeuwstormende winter. Eerlijk gezegd vind ik het niet prettig om in de winter de kwik onder de 0 Celsius te zien. Maar ik kijk wel uit naar de warme chocomel bij het open haard, of kampvuur, met je familie en vrienden. En bij een winterse kampvuur hoort er altijd wat marshmallows er bij. Dat gevoel van ”samen genieten”. Dat geeft mij al een voldoening van de langzaam wegtikkende tijd.