Getting Warmer

Hai guys! Het is een tijdje geleden dat ik een outfit blog hebt gepost. Sinds ik mijn nieuwe baan heb, heb ik geen tijd gehad om eraan te werken. Ik beloof dat ik meer mijn best zal doen en vaker zal bloggen.
Turks.nl Redactie

Hmm, het begint eindelijk ietsjes warmer te worden, vind je niet? Het is nog steeds een beetje koud, maar in vergelijking met een paar weken terug voelt het weer lekkerder aan. Ik kan eindelijk mijn enkel jeans dragen! Ik ben nooit echt een wintermens geweest. Ik word altijd verkouden om de twee maanden, word depressief door donkere kleuren en ik HAAT de regen!

Ik vind het leuk om verschillende stijlen uit te proberen. Bijvoorbeeld, op de foto draag ik een oversized bont jasje dat ik eerder nooit zou dragen. Ik combineerde het jasje met (fake) leren broek wat dus een strijd voor mij was om de juiste leren broek voor mezelf te vinden. Ik ben altijd zo kieskeurig, en dat is niet altijd gemakkelijk voor mij. 2 weken geleden vond ik de perfecte enkellaarsjes voor mij. Ik kan zeggen dat ik jaren zocht naar de juiste. Trots heb ik de leren broek gecombineerd met de leren ankle boots. Ik heb de pijpen van de broek ietsjes opgevouwen wat dus voor een perfecte touch heeft gezorgd. Zoals altijd heb ik geen moeite gehad met het combineren van accessoires. Ik wilde geen felle kleuren gebruiken, wou het simpel maar stijlvol houden. So, hier zijn de resultaten!

Outfit Details
Nizu Hat
Rayban Sunnies
Intermission Bag and Fur
H&M super skinny (fake) leather pants
H&M Leather Ankle Boots

photo 1photo 2photo 3