Nude it is

Sinds een paar jaar zien we de zachte nudes in de collecties verschijnen. Toch is het dit seizoen écht doorgebroken. Overal waar je kijkt hangen de mooiste heldere tinten in meer en minder uitgesproken stijlen. Deze nudes zijn vrouwelijk, fris, zacht en elegant!
Turks.nl Redactie

turks3
Zodra het zonnetje achter de wolken verschijnt is nude een tint waar ik altijd op terug kan vallen. Ik ben door het mooie weer (van twee weken geleden alweer) aardig wat bijgekleurd en heb daarom gekozen voor een complete huidkleurige look. Ik heb een baby roze broek gecombineerd met een crèmekleurige blouse en blazer. Om de outfit wat speelser te maken heb ik een zilverkleurige Ottoman Inspired ketting om en een zilverkleurige clutch in mijn hand. Last but not least; shoes! Qua schoenen is mijn voorkeur uitgegaan naar de musthave van elke nude outfit, namelijk de nude stiletto.

Blog1blog6turks1turks2

Blazer – Mango
Blouse – H&M
Broek – Zara
Stiletto – Zign (Zalando)
Ketting – H&M
Clutch – Jimmy Choo (GiftJ)
Horloge – Guess

P.S.
Nu zullen er waarschijnlijk licht getinte dames zijn die denken dat deze heldere kleuren bij hen geen succes zal zijn. Not true! Deze dames raad ik aan pasteltinten te combineren in hun nude look; denk aan baby blue, salmon, peach etc. Give it a try!