Ragged jeans

Het is niet meer nodig om te stressen om een ladder in je panty, of mama te overtuigen dat ze dat gat in je broek echt niet hoeft te repareren. Lekker laten zitten, want het is mode! Na de skinny jeans-hype lijken deze een vlucht te nemen in de modewereld.
Turks.nl Redactie

Ooit afgevraagd waarom jongeren hun kleding scheuren? Zit er een andere trend achter? Is het crisis? Is het zonde om je kapotte panty of broek weg te gooien? Ik herinner nog dat mijn vader medelijden met mij had en een nieuw paar jeans voor mij wou kopen nadat hij al de gescheurde details in mijn jeans zag. *Zucht*, oude mensen begrijpen ook niets van mode he!

In de jaren 1980 bleef de gescheurde jeans een fashion statement ivm de rock and roll levensstijl. Gescheurde jeans verwezen naar gescheurde knieën en andere tekenen van nood. Oorspronkelijk waren gescheurde jeans gewoon een teken van overmatig gebruik en armoede. In plaats van deze vervaagde of versleten jeans weg te gooien, bleven arme of spaarzame mensen ze gebruiken.

Nu het lente is, zijn we voortdurend op zoek naar totaal stijlvolle en zeer comfortabele outfit ideeën. En wat is een beter trend voorwerp dan een awesome spijkerbroek! Echter, het is geen geheim dat vrijwel elke andere meisje op straat een jeans draagt, dus soms hebben we een manier nodig om op te vallen. Enter the ripped jeans!

 

 
 
Ragged Jeans van Nelly – Ragged Jeans van ZARA
 
 
 
 
Ragged Boyfriend Jeans van River Island – Vintage Ragged Jeans van Bershka