Sunnies Weather

Hoewel we nog een paar maanden moeten wachten tot dat we weer kunnen genieten van het strandweer, heb ik mijn sunnies al uit de ladekast gehaald. Wat een prachtig weer buiten zeg! Het zonnetje schijnt steeds vaker. Temperatuur stijgt langzamerhand. We kunnen zelfs een warm en zonnig weekend verwachten! Netjes toch? Look fabulous en maak je outfit compleet met een trendy zonnebril!
Turks.nl Redactie

Ook in de lente en zomer van 2014 blijven wij de spiegelglazen terug zien. Ik ben persoonlijk helemaal weg van dit model! Spiegelende glazen krijgen niet voor niets die naam mee. Wanneer je zo’n bril draagt, kunnen mensen op straat niet jouw ogen zien, maar kijken ze naar hun eigen reflectie. Anonymous!

UntitledUntitled1
Ray Ban Aviator met spiegelglazen

Een ander stoer maar classy model is de Wayfarer. Dit is een ingetogen model en staat eigenlijk bij praktisch elk gelaatsvorm.

Untitled3
Ray Ban Wayfarer

Untitled4
Emporio Armani

Houd je niet van kleurtjes en gaat je voorkeur uit naar een classy model, kies dan voor de vlinderbril. Dit model is verleidelijker en vrouwelijker dan ooit. We zagen ‘m op menig catwalk en laat ik eerlijk zijn, dit retromodel blijft fascineren. De opwaartse hoekjes geven het idee van katachtige ogen.

Untitled5
Tom Ford

Untitle6
Miu Miu

Untitled7
Tiffany & Co

Heb je geen idee welk model je eigenlijk goed zal staan in je gezicht? Neem dan een kijkje op www.rayban.com en pas de nieuwste modellen van Ray Ban in de virtuele spiegel!