Cosmetics

Ik ken geen enkel vrouw die geen gebruik maakt van cosmetica/make-up. Ik vind het echt een” vrouwen ding”, het verzorgen van jezelf. Vrouwen voelen zich zelfverzekerder, fijner en meer comfortabel met make-up.
Turks.nl Redactie

Voor sommigen is het meer een extraatje. Het is niet verkeerd om te zorgen voor jezelf met behulp van cosmetica, het laat zien dat je een echte vrouw bent die geeft om zichzelf, maar als je het doet, doe het dan goed. Het is niet nodig om belachelijk veel make-up te gebruiken, ken je grenzen. Iedereen weet dat elk vrouw prachtig is, met of zonder. Ik heb besloten een blog te schrijven over de cosmetica producten die ik gebruik en goed vind.

Clinique Dag Crème

Tot vorig maand heb ik Zwitsal vele jaren voor mijn gezicht gebruikt (belachelijk). Ik ging ervan uit dat het geen enkel probleem zal zijn om het te gebruiken omdat het eigenlijk voor ”kinderen” is bedoeld (mantiga bak). Dus dit was de reden dat mijn gezicht erg vettig was en glimde als een discobal. Een drogist adviseerde mij om een dag crème te gebruiken dus ben ik meteen op zoek gegaan naar de perfecte soort. Ik heb kennis gemaakt met Clinique (Clinique Superdefense SPF 25). Clinique is een zeer lichte crème die het huid niet vettig of glanzend maakt. Het beschermt je ook voor de zon en helpt de huid te bestrijden tegen veroudering zoals rimpels, lijnen, oneffen huidskleur etc. Vanuit mijn ervaring, beveel ik deze crème aan iedereen. Ik ben er erg blij mee en zal het zeer zeker blijven gebruiken voor een lange tijd. Ik adviseer ook de Clinique 7 dagen Scrub Crème. De korrels zijn super fijn en houdt de huid zeer schoon, zuiver en zacht.

Clinique Fond de Teint
Yup , clinique weer . Tot nu toe heb ik niet echt gebruikt gemaakt van foundation . Door allerlei verhalen erover , ben ik er niet echt enthousiast van (en natuurlijk alle gezichten die ik tegen ben gekomen die helemaal dicht geplamuurd zijn met foundation). Het is niet al te goed voor de huid/gezicht. Maar toch, ik ging op zoek naar een goede foundation die de poriën niet sluiten en de huid beschadigen. Ik kwam Clinique Stay-Matte Oil-Free Makeup Foundation tegen en tot mijn verbazing is het erg goed en heb er geen enkel problemen mee gehad . Het feit van Clinique producten is dat het parfum vrij is en 100% getest is voor allergieën, dus het bracht mij op het idee dat het de huid niet veel schade zal toebrengen. Het geeft een mat effect, ziet er heel natuurlijk en zorgt voor een egaal gezicht. Ik gebruik het niet elke dag. Alleen als ik uit te ga met vrienden, op feestjes of andere speciale dagen, of soms wel is als ik naar werk ga. Bronzer is een make-up die ik elke dag gebruik, voor een leuke touch/kleur. Ik gebruik Maxi Delight van Bourjois nummer 1. Het heeft een super lekker geur en zorgt voor een mooi tintje.Oog Make-up
Eigenlijk heb ik geen mascara soort/merk dat ik vast gebruik, ik gebruik alle soorten. Maar ik kan zeggen dat ik twee soorten heb gevonden die ik vaker gebruik. Ik ben Bourjois volume max definition en Loreal False Lash Telescopic tegenkomen (super). Ik gebruik Bourjois dagelijks want het geeft een natuurlijke look en de ene van Loreal is meer een” partything” (mijn mening). Het geeft een super mooi effect en maakt je wimpers ultiem lang, dat is waarom ze het waarschijnlijk ” False lash” noemen. Het heeft een zeer fijn penseel, en spreidt de wimpers van elkaar. Om mijn ooghoeken gebruik ik witte oogschaduw van H&M (ja serieus, oogschaduw). Waarom niet, vrouwen houden van experimenteren! Ik heb ooit een dame gezien met witte oog hoeken en vroeg me af waar ze gebruik van maakt, ik ging uit van oogschaduw. Waarschijnlijk iets anders, maar dit werkt prima. In combinatie met dit, gebruik ik witte oogpotlood. De witte lijn onder het oog en in de hoek, laat je ogen er groter uit zien.Wenkbrauwen
Nou, je kunt het al zien, ik ben blond.. Dus automatisch ook blonde wenkbrauwen die nauwelijks zichtbaar zijn (hekel er aan). Een paar jaar geleden heb ik er niet echt problemen mee gehad, maar hoe ouder ik werd, hoe meer ik me er aan ergerde. Dus ben ik gebruik gaan maken van wenkbrauw potlood van de Hema voor 2 euro. Al die onzin over dat dure merken altijd de beste zijn is onzin! Ik ben super blij met mijn wenkbrauwpotlood van 2 euro en ik blijf het gebruiken. Mijn vriendin  heeft mij wenkbrauw poeder aangeraden en heeft er een voor mij gekocht om te proberen (wat een lieverd he!). Zij gebruikt dit ook en het ziet er prima uit, dat word dus mijn volgende tryout.

Voor meer vragen/tips kan je mij altijd een email sturen [email protected]. Bedankt voor het lezen.

XOXO