Model gaat naar Turkije om op Kim Kardashian te lijken

Turks.nl Redactie

Het Braziliaans model Jennifer Pamplona heeft Turkije gekozen om plastische chirurgie te ondergaan. Ze wil namelijk op Kim Kardashian lijken. Pamplona geeft aan 11 operaties te hebben gehad. In Turkije laat ze haar neus, kin en wangen opereren.

Pamplona zegt zich erg veilig te voelen in Turkije. Het model wil na de operatie weer naar Turkije om opnieuw geopereerd te worden. “Ik ben hier om mijn gezichtslijnen meer te laten lijken op die van Kim Kardashian. Mijn neus gaat op haar neus lijken, mijn wangen worden naar boven getrokken, en mijn gezichtsvorm en kin zullen worden veranderd”, aldus de Braziliaanse.

“We zullen zien wat het resultaat zal zijn. Een keer werd ik negen keer geopereerd binnen 24 uur. Ik heb in totaal 11 operaties gehad. Afgelopen jaar liet ik een prothese-heup zetten. Na deze operatie kan ik wellicht terugkeren naar Turkije om opnieuw te worden geopereerd aan mijn prothese-heup. Ik denk dat ik dit jaar opnieuw kom naar Turkije, want ik hou van Turkije”, zegt het model.

De plastisch chirurg zegt te werken met foto’s. “We nemen de foto’s en zetten ze naast elkaar en zoeken naar de verschillen. En of er een mogelijkheid is om écht te lijken op Kim Kardashian? “Er zijn natuurlijk ook onmogelijke dingen, die gedeeltes kunnen onmogelijk erop lijken.”

Volgens de plastisch chirurg willen vooral jongeren de laatste jaren erg lijken op beroemdheden. Hij benadrukt dat dit (mentaal) erg ongezond is.