Nusret stelt opmerkelijke Corona-vraag aan Dr. Öz

Turks.nl Redactie

Dokter Mehmet Öz kennen we natuurlijk allemaal. In de afgelopen dagen was hij tevens te zien in verschillende live uitzendingen van chef Nusret op Instagram.

Nusret en Öz kennen elkaar al langer. Öz is een vaste klant bij Nusr-Et en eerder zagen we ze ook samen in TV-programma’s.

Het gesprek ging natuurlijk vooral over het coronavirus. Nusret vroeg de dokter om tips om jezelf te beschermen. Ook had hij een zere opvallende vraag. “U geeft aan dat afstand houden van groot belang is, maar zegt ook dat we vaak seks moeten blijven hebben. Is dat niet tegenstrijdig?” luidt zijn vraag.

Öz bleef achter zijn woorden staan en gaf aan dat hij het heeft over seks met je partner, met wie je samenwoont. “Als je partner is besmet, is het bijna zeker dat jij ook ziek wordt. Als je dan toch ziek wordt, is het goed om er ook plezier bij te hebben.” aldus de dokter. Verder raadt hij het wel af om te zoenen. “Het virus komt niet voor in andere vloeistoffen die vrijkomen tijdens het vrijen,” zegt hij luid en duidelijk.

Hoor het hier zelf: