CONCERT: Haluk Levent in Theater Zuidplein

Afgelopen donderdag gaf Haluk Levent een concert in Theater Zuidplein in Rotterdam, en ik was erbij namens Turks.nl!
Turks.nl Redactie

Ik ging voor het eerst naar Theater Zuidplein en ik was blij verrast. Haluk gaf het concert in de Grote Zaal, en vergeleken met andere theaterzalen waar ik ben geweest, was deze zaal eigenlijk helemaal niet zo groot. Maar ik vond dat juist een pluspunt! Het podium was duidelijk zichtbaar en het geluid was zeer goed. Dat is soms wel anders bij andere theaterzalen!

haluk levent

Het concert begon iets na 20.00 uur en het was een gezellig concert. Gezellig ja, want Haluk mengde zich de hele tijd onder het publiek en maakte tussen zijn liedjes door foto’s met zijn fans! Dit had ik nog nooit gezien bij een artiest, en ik ben naar heel wat concerten geweest. Op een gegeven moment kwam hij zelfs naast mij en mijn vriendin zitten, omdat er naast ons een lege stoel was. Ik probeerde “stiekem” te filmen, maar Haluk had dit gelijk door en maakte op een grappige manier een opmerking over dat ik de camera uit moest zetten. Ook ging hij na een tijdje met een fan dansen op het podium! Zijn interactie met het publiek maakte het concert dus erg leuk om bij te wonen!

haluk leventhaluk levent

Haluk gaf de mededeling dat zijn nieuwe album eraan komt, met o.a. een cover van Ahmet Kaya. Ook gaat hij dit jaar opnieuw een concert in Nederland geven, nadat zijn album is uitgekomen. Ik raad jullie zeker aan om naar zijn volgende concert te gaan (en al helemaal als het in Theater Zuidplein is)!

foto5haluk levent

Liefs,

Esma