Ferhat Göçer komt naar Eindhoven en Rotterdam

Ferhat Göçer, één van de meest geliefde zangers in Turkije, komt naar Nederland voor concerten in Rotterdam en Eindhoven.
Turks.nl Redactie

Göçer’s doorbraak was in 2005. Zijn repertoire, gebaseerd op volks- en klassieke muziek, waaraan een flinke dosis pop en een scheut nostalgie zijn toegevoegd, valt bij een groot publiek in de smaak. Ook in Nederland staat deze zanger met zijn klassiek geschoolde stem, romantische teksten en sympathieke uitstraling voor uitverkochte concertzalen. Momenteel levert zijn nieuwe album Kalbe kiralık aşklar hit na hit op. Met name de single Git met bijbehorende videoclip slaat alle records en prijkt bovenaan de hitlijsten. Op veler verzoek staat hij dit jaar weer in Rotterdam, maar ook in Eindhoven om zijn fans een onvergetelijke avond te bezorgen.

Al bijna een decennium is de arts/artiest in zijn geboorteland en ver daarbuiten uitermate geliefd. Optredens van Ferhat Göçer staan altijd in het teken van een bruisende wisselwerking tussen publiek en artiest. Zowel oude succesnummers als een flinke dosis hits van het nieuwe album Kalbe kiralık aşklar passeren op 31 oktober in Muziekgebouw Eindhoven en 2 november in De Doelen (Rotterdam) de revue.

Klik hier voor tickets & meer informatie.