Acteur Sarp Akkaya verrast vriendin met huwelijksaanzoek

Door | Relatie

De succesvolle Turkse acteur Sarp Akkaya heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd tijdens een basketbalwedstrijd van Fenerbahce.

Sarp heeft sinds zo’n twee jaar een relatie met Sinem Yalçınkaya. Ze hielden hun relatie op de achtergrond en kwamen niet vaak in de spotlights. De acteur besloot het officieel te maken door zijn grote liefde ten huwelijk te vragen. Dat deed hij voor de ogen van duizenden supporters van Fenerbahce: namelijk tijdens de basketbalwedstrijd van de club tegen Olympiakos.

Tijdens de rust verscheen de tekst ‘Sinem, wil je met mij trouwen?’ op het gigantische scherm van de Ülker Sports Arena. Vervolgens ging Sarp op zijn knieën om een ring te overhandigen. En Sinem’s antwoord? Direct JA!  Zie het hieronder. (bericht gaat verder na video).

Benieuwd wie Sinem is? Geboren in 1983 en afgestudeerd als onderwijzer muziek aan de Marmara-Universiteit. Na een korte carrière als lerares, actief geweest als vocaliste voor grote namen als Ajda Pekkan, Yalin en Kenan Dogulu. Op dit moment is ze actief in de achtergrond bij O Ses Türkiye.

Wij wensen het leuke koppel in ieder geval veel geluk toe!

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...