Man hoort live op TV dat kinderen van ander zijn

Turks.nl Redactie

Een dramatisch moment op de Turkse TV, waar een vader van twee kinderen hoorde dat hij eigenlijk niet de vader is van beide kinderen.

Een vrouw nam deel aan het praatprogramma van Esra Erol op TV. Ze gaf aan te willen scheiden omdat haar man zou stinken. Hij zou nauwelijks douchen. De vrouw, Melahat B., is sinds zes jaar getrouwd met Ramazan. Ze heben twee kinderen.

Melahat beweerde eerst dat ze wilde scheiden omdat Ramazan al 2 jaar niets van zich had laten horen. Later voegde ze daaraan toe dat hij nauwelijks doucht. Ramazan B. besloot vervolgens ook deel te nemen aan het programma. Hij kwam met de bewering dat Melahat keer op keer is vreemdgegaan.

Vaderschapstest

Ramazan vroeg om een vaderschapstest om te bepalen of hij nou echt de vader is van de kinderen. Melahat ging akkoord met een test voor het kleinste kind, maar gaf aan dat Ramazan echt wel de vader is. Esra Erol onthulde vervolgens het resultaat van de test. De kleinste kind was van een ander.

Melahat weigerde vooralsnog om mee te werken aan een test voor het oudste kind. Toch had ze geen ander keus: de test werd uitgevoerd. Gisteren is ook daar het resultaat van onthuld: de vader van beide kinderen is een ander.

Ramazan kon het resultaat niet verwerken en besloot het programma te verlaten. Check de pijnlijk beelden: