Actrice Miraloğlu geeft toe: dit is waarom ze trouwde met een 80-jarige

Ze trouwde als jong meisje met een veel te oude man in de serie ‘Hayat Devam Ediyor’. De serie werd recent werkelijkheid: de 32-jarige Meltem Miraloğlu trouwde met een 80-jarige zakenman in de Verenigde Staten.

Door de overeenkomsten met het verhaal van haar serie destijds haalde het nieuws de krantenkoppen in Turkije. Al snel werd de vraag gesteld waarom de mooie actrice zoiets heeft gedaan. Eerst vertelde ze dat haar man een ‘zeer jonge geest’ heeft en dat er sprake was van ‘liefde op eerste gezicht’. Ook zou ze een IVF-behandeling ondergaan.

Haar latere uitspraken waren iets minder romantisch. Haar man zou haar nameijk gaan helpen met een rol in Hollywood. Hij zou zijn ‘connecties’ gebruiken hiervoor. Gisteren plaatste ze echter een tekst op Instagram waarin ze onthulde wat de reden achter het huwelijk is.

“Waarom heb je jezelf zoiets vreselijks aangedaan,” vroeg een volger haar op Instagram. “Ik krijg al jaren geen rol in Turkije. Daarom ben ik in de VS” was haar reactie. Dat klinkt inderdaad iets minder rooskleurig. Check haar reactie hier: