Actrice Toprak Yalçiner (30) zwanger van eerste kindje

Turks.nl Redactie
Total
225
Shares

De Turks-Nederlandse actrice Toprak Yalçıner, bekend van de tv-serie Goede Tijden, Slechte Tijden, is zwanger.

De actrice deelde het nieuws via Instagram. Ze deelde een foto met haar drie jaar jongere vriend Mats.

Toprak heeft al jaren de wens om een kindje te adopteren, maar is nu zelf in verwachting. “Ze maakt het uitstekend”, zegt haar manager tegen het AD.

Toprak en haar vriend kennen elkaar al lang, maar zijn sinds drie jaar een stel. “Het kwam nooit tot een liefde omdat wij allebei een relatie hadden op dat moment”, zei Toprak toen ze net samen was met de horeca-eigenaar.

“Toen we elkaar weer tegenkwamen waren wij allebei vrijgezel. En toen mochten we ineens toegeven aan de aantrekkingskracht die er al die tijd tussen ons was.”

Toprak vindt zichzelf een laatbloeier qua liefde en seks, ze was naar eigen zeggen nog maagd op haar twintigste.

De Turks-Nederlandse actrice is erg blij met haar vriend. Mats had hij er geen enkele moeite mee dat zijn vriendin onlangs uit de kleren ging voor mannenblad JFK. “Ik heb het vooraf met hem besproken”, vertelde Toprak.

“Hij zei: ‘Stop met nadenken, het komt goed.’ Als ik die steun van mijn man voel, heb ik het gevoel dat me niks kan overkomen. Hij was ook even bij de shoot aanwezig, maar ik heb hem gevraagd snel weg te gaan. Het werd ineens wel heel persoonlijk, dat wil ik toch meer tussen hem en mij houden.”

  • Loading...