‘Adriana Lima dumpt Metin Hara’

De beeldschone Adriana Lima heeft haar Turkse vriend Metin Hara gedumpt, melden Turkse media.

Auteur Metin Hara werd een nationale held toen in juni 2017 bleek dat hij een relatie had met het wereldberoemde model Adriana Lima. Het stel werd niet met rust gelaten door de Turkse paparazzi in de eerste maanden van hun relatie.

Zelf van Turks.nl vinden we het hele gebeuren natuurlijk ook geweldig. Want naast het feit dat dit ons nationalisme alleen maar sterker maakt, is de relatie ook een leescijferkanon.

Enkele dagen geleden schreef het Braziliaanse model het volgende op Instagram: ‘Dames, jullie zijn geen rehabilitatiecentrum voor slechte opgevoede mannen. Het is niet jullie taak hun te genezen, te veranderen of hun op te voeden. Jullie willen een partner, geen project.’ Tegelijkertijd ontvolgde ze Metin Hara op hetzelfde social media platform.

Metin Hara sprak Turkse media en beweerde dat er geen sprake was van een break-up en dat hij Lima op 18 december zou bezoeken en dat ze samen twee maanden lang in Miami zouden blijven. Zelf volgt hij Adriana Lima nog en heeft hij alle foto’s met haar nog staan op Instagram. Het brengt de belangrijke vraag naar boven: is hij gedumpt?!

Adriana Lima verwijderde na de verklaring van Metin Hara alle foto’s met hem op haar Instagram-account, wat voor velen betekent dat de break-up definitief is.

Hoop

Er is echter nog altijd hoop dat de twee toch bij elkaar blijven. Vorig jaar verwijderde Lima ook enkele foto’s met haar Turkse vriend en ontvolgde ze hem. Later bleek echter dat ze toch bij elkaar waren gebleven.

Het is wachten tot na 18 december, wanneer zal blijken of de twee daadwerkelijk uit elkaar zijn of dat Turken nog altijd trots kunnen roepen dat Turkse mannen zelfs Adriana Lima kunnen krijgen (en houden).