Adriana Lima flipt op Turkse pers

Turks.nl Redactie
Total
526
Shares

Het is ongeveer een maand geleden dat het nieuws de wereld in ging: Adriana Lima is aan het daten met een Turk.

Metin Hara werd in één klap wereldberoemd. De tamelijk onbekende schrijver wist het hart te veroveren van het wereldberoemde Braziliaanse model. ‘Met een muziekdoosje en een gedicht’, zei hij zelf.

Ze gingen samen op vakantie naar Bodrum. Ondertussen ging de Turkse pers vol in de aanval. Waar je zou verwachten dat het Turkse volk ontzet zou zijn van blijdschap, vierde jaloezie hoogtij.

Overal ging het gerucht dat de relatie een reclamestunt zou zijn voor het nieuwste boek van Hara. De beste man was namelijk niet rijk, zoals bijvoorbeeld Acun Ilıcalı (mediamagnaat), of heel erg knap, zoals de mannelijke redacteurs van Turks.nl.

Nee, het kon niet zo zijn dat Adriana Lima daadwerkelijk verliefd was geworden op een random Turk. Toen bleek dat de aanval van de Turkse pers het stel niets deed, namen bekende namen stelling.

Zelfverklaard popster Demet Akalın zei dat ‘het niet zo raar was dat Lima de Turkse schrijver leuk vond’. Ze was namelijk getrouwd geweest met een scheel kijkende man.

Braziliaanse woede

En dan nu het stukje waarvoor je op dit artikel hebt geklikt.

Na talloze valse berichten over dat het stel uit elkaar was gegaan, meldden de Turkse media dit keer iets anders. Lima zou thuis gezeten hebben met haar ex-vriend.

De media riep Metin Hara op het matje. Hij zou geen eer hebben.

Voor Adriana Lima was de maat vol. Ze plaatste een uitgebreid verhaal op Instagram. Haar ‘ex-vriend’, bleek een homoseksuele vriend te zijn. En ze sprak over Metin Hara als ‘haar liefde’ om te laten zien dat ze nog altijd van elkaar houden.

https://instagram.com/p/BXlhUAfhMit/

De Braziliaanse schone liet weten desondanks nog steeds te houden van Turkije en haar grote liefde, en onze grote trots: Metin Hara.

Ben jij fan van dit stel? Hier, nog een paar leuke kiekjes.

https://instagram.com/p/BW6C-5sh1AM/

  • Loading...