Adriana Lima versierde Metin Hara

Turks.nl Redactie

Auteur Metin Hara, die een nationale held werd sinds hij een relatie heeft met het wereldberoemde model Adriana Lima, sprak voor het eerst over hun kennismaking.

Hara sprak met Güneri Civaoğlu bij het programma Şeffaf Oda op het tv-kanaal. Hara sprak onder andere over zijn laatste boek, maar ook over zijn kennismaking met Victoria’s Secret model Adriana Lima.

“Het meeste van wat tot vandaag is geschreven klopt niet en ik heb niet eens één keer gesproken. Het nieuws over mijn leven stroken niet met de waarheid. Ik denk niet dat het iets is om jaloers op te zijn, maar in deze tijd, met zo veel verschillen, afstand en vuile nieuwsberichtgeving, is het erg waardevol om een dergelijke liefde te hebben”, zegt de nationale held van Turkije.

“Tot de dag van vandaag zijn er meerdere keren berichten naar buiten gekomen over dat we uit elkaar zouden zijn gegaan of dat we zwanger zouden zijn. Ondanks al deze vuile berichtgeving, gaat onze relatie door. We zijn nooit uit elkaar gegaan. Ik vertrouw op de harten van degenen die mij kennen. In buitenlandse media wordt ook veel gesproken over onze relatie, maar de berichten daar zijn niet net als hier. In die media worden dingen geschreven als ‘Ze waren naast elkaar, erg gelukkig en samen’. Er zijn duizenden scenario’s gemaakt om mij zwart te maken. Niet een van die was dat wij gewoon verliefd zijn. Maar we gaan geen stap terugzetten, zodat we kunnen laten zien dat de prachtheid van liefde overwint”, gaat de auteur verder.

Metin Hara: Adriana benimle tanışmak istedi

Hara zegt dat nadat zijn boek werd uitgebracht hij vaak naar Los Angeles ging en daar met veel zakenmannen, acteurs en andere beroemdheden heeft kennisgemaakt en al vier jaar werkt met deze mensen. Daardoor werd hij bekend en leerde hij Adriana Lima kennen. Lima hem hebben leren willen kennen en zou via hun zaakwaarnemers een ontmoeting hebben geregeld en daardoor zouden ze kennis hebben gemaakt.

“Adriana mist in Istanbul haar vliegtuig en hierdoor maken we kennis. Ik was op dat moment een cursus aan het geven over ‘op vuur lopen’. Mijn gezicht was pikzwart… Later kwam ik hierheen en maakten we op de een of andere manier kennis”, sluit Metin Hara af.

  • Loading...