Arda Turan flipt na reactie onder foto bij Mekka

Turks.nl Redactie

Voetballer Arda Turan reageerde woedend op een reactie onder een foto van hem in Mekka.

Arda kwam in het nieuws nadat gesprekken tussen hem en een dame van een Turkse reality-show uitlekte. Arda heeft al heel wat vriendinnen gehad, en dit was de druppel die de emmer deed overlopen voor velen. Nog altijd worden er grappen gemaakt over dat Arda maar niet kan stoppen met meisjes versieren.

https://twitter.com/CapaMagMagazin/status/862705259541659648?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Flistelist.com%2Farda-turan-instagram%2F

Onder een foto van hemzelf in Mekka plaatste een volger een reactie die Arda woedend maakte. Let wel, het was niet zijn eigen account waar de foto was geplaatst, maar een fan-account.

De volger reageerde: ‘Je gaat om met allerlei meisjes, en dan ga je nog naar Oemrah. Is God tevreden? Kijk, er wordt niet gezegd: ”heb ontucht”, maar ”blijf weg van ontucht” ‘.

Arda reageerde vervolgens: ”Ben jij God, dat je oordeelt? Kijk voor je uit, kijk uit naar goede, mooie dingen. Was je naast mij? Wat weet jij over de barmhartigheid van God?”

Eerder reageerde hij op een volger tijdens een live uitzending op social media: ”Laat beloningen en zondes over aan God, betweter.”

 

  • Loading...