Arda Turan getrouwd met Aslıhan Doğan

Turks.nl Redactie
Total
440
Shares

Voetballer Arda Turan is getrouwd met zijn verloofde Aslıhan Doğan.

Het stel hield een ingetogen huwelijksceremonie in het huis van Turan in Çubuklu, Istanbul. Enkel familieleden, goede vrienden en president Erdoğan waren aanwezig.

Erdoğan was getuige van het huwelijk. Arda Turan is fel aanhanger van de president. De voetballer had eerder al aangegeven geen grote bruiloft te houden in verband met de militaire operatie van het Turks leger in Afrin, Noord-Syrië. Sinds de operatie begon in januari zijn 42 Turkse militairen gesneuveld in Afrin.

Uren voor de komst van de Turkse president werd het huis en het gebied rondom het huis grondig doorzocht door beveiligingsteams en de politie. First Lady Emine Erdoğan was er ook.

Van de goede vrienden waren Emre Belözoğlu en Mustafa Ceceli en diens vrouw Selin Imer aanwezig. Aslıhan Doğan was goed bevriend met Mina Başaran, die eerder op de dag omkwam bij een vliegtuigongeluk. Doğan werd niet op de hoogte gebracht van het ongeluk.

Arda – Aslıhan

De twee hadden 2,5 jaar lang een knipperlichtrelatie. In november kwam het stel voor de zesde keer weer bij elkaar.

Begin februari vroeg Arda zijn vriendin ten huwelijk. Geruchten gingen dat Aslıhan zwanger is. Daarom zou het stel zo snel geweest zijn met trouwen.

  • Loading...