Aslıhan Turan: “Ik vertrouw mijn man”

Turks.nl Redactie

Aslıhan Turan heeft voor het eerst gereageerd op de ruzie tussen zanger Berkay en haar man Arda Turan.

“Ik weet goed wat mijn man wel en niet doet, beter dan iedereen”, zegt de voetbalvrouw. Arda Turan keerde vorig jaar terug naar Turkije vanuit Barcelona, om op huurbasis te spelen voor Başakşehir, die dit seizoen afstevent op een historisch landskampioenschap.

Arda Turan sloeg zanger Berkay vorig jaar een gebroken neus. Berkay beweert dat de ruzie ontstond omdat Arda zijn vrouw had geprobeerd te versieren. Arda ontkent en stelt dat er sprake is van een misverstand.

“Ik word neergezet als de naïeve, bedrogen en zwijgend toekijkende vrouw, maar daar is geen sprake van. Het interesseert me niet dat de media schrijven over de ‘playboy Arda’. Ik weet beter dan iedereen wat mijn man wel en niet doet”, zegt Aslıhan.

“Toen we nog aan het daten waren, zei Arda dat hij 4-5 kinderen wilde. We zijn nu ongeduldig om het tweede, derde en vierde kind te maken”, sluit de voetbalvrouw af.

Rechtszaak

Berkay en Arda zijn in een rechtszaak verwikkeld sinds de ruzie. Arda kan 12,5 jaar cel krijgen, terwijl Berkay twee jaar cel kan krijgen.