Bayhan verrast Deniz Seki

Turks.nl Redactie

Iemand die de vroege jaren 2000 heeft meegemaakt, zal zich de ruzie tussen Deniz Seki en Bayhan ongetwijfeld nog herinneren.

Zangeres Seki zat in de jury van een zangwedstrijd waarin Bayhan de finales haalde. Bayhan had een moeilijke jeugd achter de rug, waarbij hij zelfs in de gevangenis heeft gezeten. “Iemand met zo’n verleden, mag nooit een popster worden,” zei ze toen. Door Bayhan stopte ze zelfs met jureren.  Echter werd ze in 2014 veroordeeld tot een gevangenisstraf van ruim 6 jaar wegens drugshandel. Recent werd ze vrijgelaten.

Na de veroordeling waren alle ogen natuurlijk op Bayhan gericht. Volgens Seki zou een veroordeelde ‘crimineel’ zich nooit ster kunnen noemen. Nu heeft ze het zelf ook meegemaakt. “Zoiets gun ik niemand. Gevangenisstraf is erg zwaar,” waren zijn woorden. Verder gaf hij aan absoluut geen problemen te hebben met Seki.

Verrassing

Nu ze vrij is, is Seki volop weer te zien op het podium. Laatst gaf ze een concert in een hotel in Turks-Cyprus. Daar kreeg ze een mooie verrassing van Bayhan; hij had namelijk een bos bloemen gestuurd naar de zangeres. “Mijn lotgenoot, mijn zus. Goed dat het voorbij is. Ik wens je een fijn offerfeest.” stond er op het kaartje. Geweldig gebaar dus!

 

  • Loading...