Beroemde Turks-Nederlandse actrice deed mee aan programma Adnan Oktar

Turks.nl Redactie

Melisa Aslı Pamuk, de beroemde Turkse actrice uit Haarlem, deed mee aan het programma van Adnan Oktar.

De Turks-Nederlandse actrice is volop in het nieuws in Turkije. Çağatay Ulusoy, die de hoofdrol zal vertolken in de eerste Turkse Netflix Original-serie, zou Pamuk namelijk graag willen voor de serie.

Turkse media deelden beelden van de Miss Turkey van 2011, waar ze te zien is in een programma van Adnan Oktar.

Over het programma zegt de actrice: “Toen ik kwam vanuit Nederland, kwamen zij achter me aan en nodigden me uit. Alles was heel toevallig. In mijn eerste maand wist ik niet eens wie hij was.”

“Ik zat tegenover mij en hij zei constant ‘Maşallah, İnşallah’ tegen mij. Ik dacht, wat gebeurt er nou? Vervolgens vroegen ze me of wiet legaal is in Nederland. Ik zei ‘ja’. ‘Wie is deze man, wat gebeurt hier allemaal?’, zei ik”, aldus Pamuk.

“Toen we dieper ingingen op het onderwerp wiet, stuurden ze me weg. Ik voelde me namelijk erg ongemakkelijk. Ik was niet op de juiste plek”, sloot de Turkse Nederlander af.

Oktar reageerde: “Ik heb haar natuurlijk weggestuurd. Ik had daar hele goede redenen voor.

Een video over het begin en het einde van Pamuk bij Adnan Oktar:

https://youtu.be/gA1jgpXRuiE

Wie is Adnan Oktar?

Oktar maakt ‘islamitische programma’s’, met zijn ‘katjes’, vrouwen met veel plastische chirurgie, make-up en sexy kleding. In de programma’s wordt vaak gedanst en extreem hard gelachen om de droge grappen van Oktar.

Volgens critici leidt Oktar, of Harun Yahya (echte naam), een sekte. Check deze mini-documentaire om een beeld te krijgen van de groep van Oktar.