Burcu Esmersoy onthult pijnlijke relatie met haar vader

AvatarTurks.nl Redactie

Ze is een prachtvrouw en een succesvolle presentatrice. Maar voor het eerst doet ze diepgaande onthullingen over haar privéleven. 

Esmersoy was te gast tijdens het YouTube-programma van psycholoog Gökhan Çınar. Op zijn rode stoel vertelt ze dat ze erg gelukkig wordt van de kleinste dingen en dat ze veel vrede heeft met zichzelf, maar ook dat ze in een omgeving zonder liefde is opgegroeid.

Vooral over haar vader kan ze geen lief woord zeggen. Vanaf haar derde leeftijd werd ze regelmatig opgesloten in het toilet en geslagen met voorwerpen als buizen. Toen ze vijf was gingen haar ouders scheiden, omdat ze erachter kwamen dat haar vader nog een gezin had.

Daarna ging alles niet meteen beter in haar gezinssituatie. Terwijl ze een super aardige stiefvader had, wilde haar moeder niet dat ze haar mama noemde. Als ze dat wel deed, kreeg ze klappen. Tot haar 18e heeft ze het woord ‘mama’ niet uitgesproken, zegt ze. Ze verbleef vooral bij haar oma maar had altijd het gevoel dat ze was achtergelaten door haar eigen moeder. “Ik zal mijn ouders mogelijk nooit kunnen vergeven” zei ze eerder tijdens een interview.

Ziekte vader

Jaren geleden geleden kreeg ze van haar zus te horen dat haar vader doodziek was en dat het goed is dat ze hem even bezocht. Dat deed ze, maar het verliep net wat anders dan verwacht. Ze kreeg niet het gevoel dat ze haar vader zag. “Een voor mij onbekende man” noemt ze hem. “Oordeel niet, maar ik kreeg een gevoel van rust en vrede toen ik zag dat het slecht ging met hem. Ik vond dat een vreselijk gevoel,” vertelt ze.

Mocht je het hele verhaal willen horen: