Çağla Şıkel wil niet dat kinderen weten van haar vervolging

By | Showbizz

Afgelopen week werd bekend dat het Turkse openbaar ministerie het model Çağla Şıkel gaat vervolgen voor belastingfraude. Ze riskeert een celstraf van vijf jaar.

Şıkel zou in 2013 neppe facturen hebben gebruikt en daarmee fraude hebben gepleegd. De belastingdienst stelde een onderzoek in naar haar werkzaamheden als ‘onafhankelijk model’. Daarbij werden facturen gevonden uit 2013, waarbij zogenaamd zou zijn samengewerkt met bedrijven. De facturen bleken echter niet te kloppen.

Zelf beschuldigt het model haar boekhouder, tegen wie ze eerder al aangifte deed. De boekhouder wordt dan ook gezocht door de politie, maar is spoorloos. Ze kan een celstraf krijgen van 3 tot 5 jaar.

Ze werd aangesproken door paparazzi en kreeg de vraag of de berichten rond een vervolging klopten. “Vrienden, laten we alstublieft later praten. Mijn advocaat heeft de nodige verklaringen gedaan. Ik hoef niet meer te zeggen, fijne avond”, antwoordde ze.

Ook kreeg ze de vraag of haar twee zoontjes wisten van de vervolging. Daarop zei ze: “Natuurlijk weten mijn kinderen het niet. Ik wil niet dat ze erachter komen.”

 

 • Tarkan koopt huis voor zijn dochter

  Tarkan heeft een nieuw huis gekocht in Istanbul voor zijn...

  Harvard-academicus de mist in bij eerste vraag

  Een Turkse academicus die werkt als onderzoeker bij...

  Sibel Kekilli: ik word gediscrimineerd

  Na Özil, klaagt ook de bekende Duits-Turkse actrice Sibel...

  Zware straf voor Canan Karatay

  De bekende Turkse dokter Canan Karatay wordt gestraft om...

  Nederlandse actrice is nieuwe gezicht Turkish Airlines

  In de nabije toekomst zien we een Nederlandse naam als het...

  Ceceli geboycot door Turkse media

  De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...