Dit zijn de échte namen van Turkse beroemdheden

Turks.nl Redactie

In Turkije hebben veel acteurs en muzikanten een artiestennaam die niet bekend is bij het grote publiek.

Hierbij exposen we een deel ervan.

Muharrem Aydın Uğurlar

Posted by Aydın Uğurlular on Monday, May 29, 2017

Je leest het goed. De eerste naam van zanger Kuşum Aydın is Muharrem. Het doet je afvragen, is onderstaand liedje gericht aan hem?

Subutay Kesgin

Azer Bülbül Bu Sene

Posted by Azer Bülbül on Monday, April 2, 2018

Waarom heeft hij zijn naam nog veranderd naar Azer Bülbül? Zijn echte naam lijkt veel unieker. Moge hij in vrede rusten…

Fahrettin Cüreklibatır

Afbeeldingsresultaat voor cuneyt arkin

Dacht jij dat de stoere acteur toevallig zó een stoere naam had? Nou nee, Cüneyt Arkın heet dus eigenlijk Fahrettin Cüreklibatır.

Kamile Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy'un "40 yaş" yorumu doğru mu? http://hry.yt/krqsO

Posted by Hurriyet.com.tr on Monday, October 3, 2016

Ongetwijfeld een van de meest aantrekkelijke presentatrices  in Turkije, die ondanks haar 41-jarige leeftijd populairder is bij veel mannen dan jongere dames. Wij wisten echter iets te vinden in haar dat niet zo aantrekkelijk is. Haar eerste naam is Kamile.

Abdullah Bazencir

Mahsun Kırmızıgül'ün bölüm başına istediği ücreti duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!http://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/mahsun-kirmizigul-bolum-basina-200-bin-tl-istedi/

Posted by Sözcü Gazetesi on Sunday, April 30, 2017

De Turkse zanger/acteur/regisseur/scenarist enz. Mahsun Kırmızıgül is een van de vele artiesten die een artiestennaam gebruikt in plaats van zijn echte naam.

Neslihan Damla Akdemir

Ook wij moeten meegaan met de tijd. Mocht je deze dame kennen; zij is een van de bekendste YouTubers in Turkije met de naam Danla Bilic. Je hoeft geen expert te zijn om te zien dat ze een neppe naam gebruikt, maar haar echte naam is nog altijd een mysterie voor het grote publiek.

Danla werd bekend met dit filmpje:

Na dit filmpje werd ze beroemd en besloot net als vele anderen een YouTube kanaal te beginnen. Niet geheel onsuccesvol: ze heeft momenteel 1,7 miljoen abbonnee’s op YouTube en 2,7 miljoen volgers op Instagram. Ze was onlangs nog in Amsterdam.

  • Loading...