Echtgenote Selçuk Inan krijgt cadeau en vergeeft vreemdgaan

Turks.nl Redactie
Total
322
Shares

De bekende voetballer Selçuk Inan werd op heterdaad betrapt op vreemdgaan door de paparazzi. Zijn vrouw heeft hem daarvoor vergeven, melden Turkse media.

Selçuk Inan werd afgelopen week gezien door de paparazzi. Hij was aan het genieten met twee jongedames bij de nachtclub Ruby in Ortaköy, Istanbul.

https://twitter.com/CapaMagMagazin/status/917277833906610176

De ochtend daarop werd hij gespot bij het CVK hotel in Taksim. Hij zou de nacht hebben doorgebracht met de dames, volgens journalist Ali Keser van de krant Posta.

Selçuk İnan Cemre İnan

Cemre Inan vloog direct naar Turkije van vakantie in het buitenland, nadat het nieuws de landelijke media haalde. Het stel kreeg flinke ruzie.

Familie zou tussenbeide zijn gekomen om het stel vrede te laten maken. De voetballer zou een ring hebben gekocht van een half miljoen lira.

Daarnaast moest hij beloven nooit meer in z’n eentje naar nachtclubs te gaan. Het is uiteindelijk weer goedgekomen met het koppel.

Selçuk Inan

Inan speelt sinds 2011 bij Galatasaray en werd meerdere malen kampioen met de club. In 2015 trouwde hij met zijn vrouw, Cemre Inan.

  • Loading...