‘Gordon bedreigde Turkse Nederlander met mes en sloeg hem in het gezicht’

Turks.nl Redactie
Total
90
Shares

De bekende zanger Gordon (49) maakte in februari van dit jaar bekend dat hij een relatie had met de Turks-Nederlandse Kevin B. (zijn Turkse achternaam is afgekort vanwege privacyredenen, red.). Enkele uren na het bekendmaken van de relatie bleek dat de twee al uit elkaar waren gegaan.

Volgens meerdere personen had Kevin B., een arts in opleiding, namelijk relaties met meerdere mannen en vrouwen tijdens zijn relatie met Gordon. De Turkse Nederlander zegt dat toen Gordon hierachter kwam, de zanger hem onder invloed van drank en met een mes in zijn hand in het gezicht sloeg. Dat bleek vanmorgen tijdens het kort geding dat B. had aangespannen tegen Gordon.

De BN’er verscheen vandaag in de rechtbank in Lelystad om samen met zijn advocaat Jaap Versteeg zijn kant van het verhaal te vertellen. Hij gaf aan het te ‘betreuren’ zijn ex een klap te hebben gegeven nadat hij erachter kwam dat zijn vermeende liefde meerdere relatie op nahield.

Het kwam bij Gordon thuis tot een confrontatie, waarbij hij een klap uitdeelde en met een mes zwaaide. “Ik kan het me niet eens herinneren. Er zijn die avond allemaal dingen gebeurd. Het spijt me, meer kan ik er niet over zeggen”, zegt Gordon.

Er wordt 23 april uitspraak gedaan in de zaak. De rechter liet weten dat intieme correspondentie van beiden op straat kan komen te liggen als gevolg van een vonnis.

Kevin B. eist een contactverbod, dat met een dwangsom kracht bij moet worden gezet. Dat is niet terecht volgens Gordon. De zanger wil op zijn beurt een rectificatie, zodat hij ‘gerehabiliteerd wordt in mijn status als BN’er’ en dat aangetoond wordt “dat ik geen leugenaar ben”. Daar is Kevin het weer niet mee eens.

 

  • Loading...