Hoe wist deze Turk Adriana Lima te versieren?

Door | Showbizz

Metin Hara was een tamelijk onbekende auteur. Alles veranderde in één klap, toen bleek dat Adriana Lima in love is met Metin.

Veel Turkse media konden het echter niet waarderen. De geruchten dat het een reclamestunt zou zijn, wandelen nog altijd in de roddelgangen.

De Turkse krant Hürriyet sprak met Metin Hara over de geruchten en kwam erachter hoe hij in godsnaam ADRIANA LIMA wist te fixen.

Een deel van het interview hebben wij speciaal voor de loners vertaald naar het Nederlands. Helemaal onderaan staat het advies van de auteur. Wie weet, kan jij met deze tactieken ook een Adriana Lima regelen voor jezelf?!

– Metin Hara, heel Turkije praat over jou.

Dit soort dingen gebeuren nou eenmaal, niks aan te doen.

– Waar zijn jullie?

Nog steeds in Bodrum. We zijn nergens heen gegaan. We zijn niet uit op shownieuws. Wat er allemaal wordt geschreven interesseert ons dan ook niet. En yenge (schoonzus, red.) is heel erg chill. Ze zegt dat ik alles naar iedereen kan zeggen. De situatie wordt echt overdreven. Het zou zelfs reclame zijn, belachelijk!

–  Dan vraag ik het gelijk ook. Wat zeg je over de beweringen dat het een reclamestunt zou zijn?

Alsjeblieft, zou een vrouw zoenen met een man waar ze niet van houdt, voor geld? Hoe is dat mogelijk? Hoe kan je zoiets bedenken? Wat voor mentaliteit is dat nou? Bovendien, deze vrouw is een van de rijkste vrouwen op de wereld. Wat moet zij nou met geld? Degenen die dit beweren zijn ofwel slecht in rekenen, of ze hebben geen besef van normen en waarden.

– Iemand in jouw geval zou verdwijnen. Maar jullie doen het tegenovergestelde. Jullie zijn overal te zien. Waarom?

De beelden die van ons zijn gemaakt worden van een kilometer ver gemaakt. Ze klimmen op bergen om een foto van ons te maken. Wat kunnen we hieraan doen?

Ik ga mijn leven niet veranderen voor die paparazzi’s. Als we ergens zin hebben gaan we dat doen. We kunnen niet ons leven lang als gevangenen leven. Ze is hier maar een paar dagen, dan wil ik niet alle tijd doorbrengen in een huis met gesloten gordijnen.

Tips

Ook geeft Metin Hara tips aan de jongeren.

“Dit keer hebben de jachten en grote fabrieken niet gewonnen, maar het muziekdoosje van 30 Lira en een op papier geschreven gedicht! Laat dit een les zijn voor de jongeren. Dit soort dingen gaan niet meer met geld.

Je wint niet altijd met geld. Een vrouw met een goed hart kan ook door een gedicht, door een muziekdoosje, verliefd op je worden”, zegt de nationale trots van Turkije.

Aan wie komt de bruidsschat toe na een echtscheiding bij Turkse Nederlanders?

Niemand trouwt met het idee om te scheiden. Je wordt...

Aleyna Tilki reageert op beschuldigingen drugsgebruik

De 18-jarige popster Aleyna Tilki deelde onlangs een video...

Bekende rapper Ezhel vrijgesproken

De bekende rapper Ezhel werd eind vorige maand gearresteerd...

“Als ik een vrouw was, zou ik lesbieënne zijn”

De bekende acteur Çağlar Ertuğrul heeft interessante...