Internet gaat LOS om oud Facebook-profiel Aleyna Tilki

Turks.nl Redactie

Ze is ongetwijfeld de nieuwe Turkse superster, Aleyna Tilki. Ze is nog maar 16 maar toch weet ze de aandacht van de media te trekken met letterlijk alles wat ze doet. Ligt het aan haar, de media, of de doelgroep die enorm is geïnteresseerd in haar? Wij weten het niet. Wat we wel weten, dat ook dit bericht enorm veel lezers trekt. Dus: You Ask, We Deliver!

Vandaag ging Turks internetland los na het ontdekken van haar persoonlijke Facebook-profiel. Al snel werd het gedeeld op populaire Turkse communities en op andere social mediasites.

Wat er zo leuk aan is? De foto’s en de filmpjes die ze tijdens haar kinderjaren had gedeeld. Alles wat we zien is een lief klein moederskindje, en geen Aleyna Tilki ‘die zelfs de aandacht van de wijk wist te trekken toen ze op de kindercrèche zat‘, zoals ze zelf beweerde.

Wanneer we haar profiel bekijken, zien we ten eerste een hele slechte quote bij een foto uit 2014.

“Gekkenhuizen zijn gebouwd zodat mensen die er niet wonen, zich slim kunnen voelen.”

Vervolgens zien we iets leukers. Een tijdens een schoolfeestje dansende Aleyna. We zien dat niet all eyez on her zijn. Ze was hier slechts 10 jaar.

Het wordt alleen maar leuker wanneer we verder scrollen. We vinden namelijk een filmpje waarin ze veel foto’s van haar heeft verzameld. Toen was ze nog om te knuffelen!

Al eerder verscheen een filmpje van Aleyna van toen ze 9 was. Toen bleek al dat ze talent heeft:

https://www.youtube.com/watch?v=7kXWc4z-DaI

We hadden haar profiel graag willen delen met jullie, maar helaas. Ze heeft het gesloten:

Hoe dan ook, wij blijven fan van haar geweldige stem!