Ivana Sert op staande voet ontslagen bij ‘İşte Benim Stilim’

Turks.nl Redactie

Het populaire programma ‘İşte Benim Stilim’ heeft jurylid Ivana Sert per direct ontslagen na een ruzie met haar collega jurylid Nur Yerlitaş.

Eerder kregen Sert en Yerlitaş ruzie met elkaar, waardoor de opnames zelfs moesten stoppen. De producers kwamen tussenbeide, maar het mocht niet meer baten.

Na een overleg stelden de producers Yerlitaş in het gelijk en zeiden ”Wie eenmaal gaat, die gaat”.  De zaak kwam bij het productiebedrijf van het programma die bepaalde dat Sert weg moest.

Gisteren werden de opnames zonder Sert gemaakt. Hakan Ural was gast jurylid om haar te vervangen. Sert is deze week nog te zien, omdat die opnames inmiddels gemaakt zijn. Maar vanaf volgende week is Sert er niet meer te zien. Waar de ruzie over ging is niet bekend.

İşte Benim Stilim

Het modeprogramma is al enkele jaren een zeer populair tv-programma. Juryleden, vaak zeer bekende modeontwerpers, bepalen of iemand zich elke ronde goed genoeg kleedt of niet. De laatste tijd heeft het programma echter meer weg van een revalidatiecentrum. Alles wordt gedramatiseerd en het gaat niet meer volledig om mode. Deelnemers en juryleden ‘zingen’ of gedragen zich alsof ze hersensschade hebben opgelopen. Die vermoedelijk verplichte dramatisering was ook de oorzaak van de ruzie tussen de juryleden.

Ivana Sert werd megapopulair vanwege haar bekende zin waarmee ze deelnemers afwees: ”Bizımla Değilsın”. Vertaald in het Nederlands: ”Je bent niet (meer) met ons”, welke ze met een zwaar Slavisch accent uitsprak.

Voorbeeld van een deelneemster die vermoedelijk hersensschade heeft opgelopen:

  • Loading...