Kerimcan Durmaz deelt video met geslachtsdeel op Instagram

De bekende DJ Kerimcan Durmaz is in opspraak geraakt nadat hij een video deelde waarop iemand te zien is die zichzelf bevredigt voor de spiegel.

Snel nadat hij de video plaatste op zijn Insta Story verwijderde hij de video, maar het kwaad was al geschied. Op social media wordt de video massaal gedeeld.

Ontkenning

Kerimcan Durmaz kwam ook met een verklaring naar aanleiding van de video. Hij ontkent dat de video van hem is. De video zou naar hem opgestuurd zijn en was bedoeld om te sturen naar zijn advocaat als bewijs. Kerimcan beweert dat meerdere mensen via meerdere accounts dit soort video’s naar hem sturen.

Kerimcan bedreigt mensen die de video verder delen op social media met rechtszaken. Hij biedt wel zijn excuses aan voor het delen van de video op Instagram.

Vliegtuig

Dat argument lijkt geen stand te houden. Volgens gebruikers op social media is de video opgenomen in een vliegtuig-wc en in de daarop volgende Insta Story is een foto te zien van in het vliegtuig. Dit zou erop duiden dat het filmpje inderdaad van hem is. Op social media wordt opgeroepen hem te vervolgen, omdat veel minderjarigen ook meekijken.