Kim Kardashian: ‘Tijd dat Turkije Armeense genocide erkend’

Door | Showbizz

Daarin neemt ze zowaar een politiek standpunt in. “Het wordt tijd dat de Armeense genocide erkend wordt”, tweette ze.

Terwijl Barack Obama een kort bezoek brengt aan het zuiden van Californië, protesteren duizenden Armeniërs om de president te laten weten dat hij zijn belofte om de genocide officieel te erkennen niet mag verbreken. “Mijn familie en ik zijn ontzettend trots op onze erfenis. Mijn vader leerde me veel over de Armeense cultuur en ik heb een sterke band met mijn roots”, schrijft ‘KK’ op haar website.

In pijn leven
“Zelfs nu zoveel landen de genocide erkennen, weigert de Turkse regering dat nog steeds. Uit respect voor al de onschuldige slachtoffers die zijn omgekomen, wil ik hier graag de nadruk op leggen. Zolang deze misdaad niet waarheidsgetrouw opgelost geraakt, zal het Armeense volk in pijn leven en angstig zijn over wat er terug met hun thuisland kan gebeuren.

Moeder
Ondertussen word de kinderwens van de 30-jarige Kardashian steeds groter. De socialite, die samen is met basketballer Kris Humphries, brengt veel tijd door met haar 16 maanden jonge neefje Mason, de zoon van haar zus Kourtney. “Als ik niet bij hem heb, mis ik hem erg hard. Als de tijd rijp is, zou ik ook graag een moeder zijn. Met Kris denk ik de juiste man gevonden te hebben. Ik heb nog niets gevonden wat me niet aanstaat aan hem,” meldt hln.be.

kk

Ceceli geboycot door Turkse media

De kans is groot dat je geen nummers meer hoort van Mustafa...

Ceceli verspreidt seksbeelden ex-vrouw

De Turkse zanger Mustafa Ceceli heeft seksbeelden van zijn...

Aref in kritieke toestand

De bekende goochelaar Aref Gaffouri verkeert in...

Zusje Rüzgar Erkoçlar ook man geworden

De bekende actrice Nil Erkoçlar was lange tijd uit beeld,...