Kivanc Tatlitug verlaat social media na haatcampagne

Door | Showbizz

Reden voor alle haat zou zijn dat hij de couppoging gesteund zou hebben. Als argument hebben critici dat hij op 15 juli niets plaatste op social media. Hij kreeg er genoeg van en heeft middels een afscheidtekst besloten om te stoppen met Twitter en Instagram.

“Vandaag hebben wij grote behoefte aan het leven in eenheid en vrede. Maar omdat sommigen geen foto hebben geplaatst over de coup, worden hun moeders, vaders en ongeboren kinderen uitgescholden. Mijn liefde voor het land en voor de vlag is niet te meten door het delen van een foto of een video. Ik heb mijn handtekening gezet onder een manifest tegen de coup. Men weet dat ik nauwelijks actief ben op social media. Het blijkt dat wij als volk nog niet hebben geleerd hoe wij social media moeten gebruiken. Ik zal niets meer delen, totdat dit een democratischer platform wordt. Ik wens allen zonnige dagen toe waarin wij met zijn allen vol geluk kunnen leven.”  staat op een bericht op instagram:

s-cfa1d8b8fd09ee280adcbece4a033f53745ef7d9.jpg

Aanleiding van alles is een tekst dat hij deelde op twitter waarin hij duidelijk maakt dat hij tegen de coup is. Hij deelde het vier dagen na de coup, en kreeg volop haat en gescheld over zich heen:

s-430629037192dbe9537016b7e1996931f32c9cb1.jpg

 

 

Knappe imam Özyılmaz is een hit

Mustafa Özyılmaz werd bekend nadat hij las uit de Koran...

Wij probeerden de Baklava van Albert Heijn uit

De slimme ondernemers haken in op Islamitische feestdagen:...

Beyaz Show kapt ermee

Het was misschien het meest succesvolle programma van de...

Vrouw van Arda gewond naar het ziekenhuis

Aslıhan Doğan, de vrouw van voetballer Arda Turan, is...