Lange Frans ondergaat haartransplantatie in Turkije

AvatarTurks.nl Redactie

Rapper Lange Frans (36) is naar Turkije afgereisd om in Istanbul een haartransplantatie te ondergaan. Frans Christiaan Frederiks koos voor een kliniek die de zogenoemde circulation treatment toepast, waarbij ‘grafts’ uit het achterhoofd worden gehaald en vervolgens op de kale plek terug geplaatst. Dat schrijft het Algemeen Dagblad.

Frans werd vandaag succesvol geholpen, blijkt uit een Instagram-foto waarbij laat weten dat hij na 13 jaar ‘weer eens nadenkt’ over een kapsel. ”Super bedankt!”, laat hij Hair World Istanbul weten. De haarkliniek, die sinds 2006 actief is, belooft binnenkort met een video van de transplantatie te komen.

https://www.instagram.com/p/BYI5b2eDsWJ/

De rapper bedacht eerder dit jaar dat hij zijn kinderen Willem (9) en Danie (5), die hij met zijn ex Daniëlle van Aalderen kreeg, graag wil laten zien hoe papa eruit ziet mét haar. Van de behandeling waar Frans voor koos, is bekend dat het tijd kost voordat het resultaat zichtbaar is. Maar Hair World Istanbul belooft 7000 grafts in één behandeling te transplanteren.

Natuurlijk ging hij ook langs bij Nusret.

Met chef nusr et

A post shared by Lange Frans (@langefrans) on

https://instagram.com/p/BYGQ8SRDBZy/