Liefje van Özil gaat scheiden en laat zich bekeren

Mesut Özil, de nieuwe sensatie bij Duitsland op het WK voetbal, wordt in Zuid-Afrika vanuit de tribune hartstochtelijk toegejuicht door zijn liefje Anna Maria.
Turks.nl Redactie

Die lieftallige brunette (of blondine, afhankelijk van haar gemoedstoestand en kleurenspoeling) is het zusje van de in Duitsland erg populaire zangeres Sarah Connor.

Niets speciaals, denkt u wellicht, maar Anna Maria blijkt een wel erg ongewone WAG te zijn. Want hoewel ze geen geheim maakt van haar romance met de middenvelder van Werder Bremen, is ze officieel nog altijd getrouwd met Pekka Lagerblom, de Zweedse middenvelder van Frankfurt.

Het koppel leeft echter al enkele maanden gescheiden, sinds Pekka erachter kwam dat de 28-jarige Anna Maria aanpapte met de zeven jaar jongere Özil.

De Turkse familie van Özil is niet te spreken over de ongewone liefdessituatie van Mesut. Om haar nieuwe liefde te plezieren, zal Anna Maria daarom ook officieel gaan scheiden van Lagerblom. Meer nog: ze zal zich laten bekeren tot de islam om haar liefde voor Mesut Özil en zijn familie uit te drukken, meldt Nieuwsblad.be.