“Mijn ex-vrouw is een stripper”

Turks.nl Redactie
Total
280
Shares

“De tijd die ze moet doorbrengen met haar zoon, brengt ze door als stripper tijdens privé-feesten en als paaldanseres in stripclubs.” Dat zijn de woorden van voetballer Caner Erkin over zijn ex-vrouw met wie hij in een vechtscheiding is verwikkeld.

De relatie tussen Asena Atalay en Caner Erkin stond al op ‘It’s Complicated’, toen ze nog getrouwd waren. Asena werd betrapt met andere mannen, maar Caner bleef haar steunen. Begin 2016 werd bekend dat ze waren gescheiden. Nog geen jaar later trouwde Erkin met de beeldschone actrice Şükran Ovalı.

Na het huwelijk tussen Caner en Şükran, besloot Asena haar ex-man het leven zuur te maken. In de media klaagde ze over dat hij haar geen alimentatie zou betalen en dat hij zijn zoon Çınar nooit zou bezoeken. Caner ontkende alle beschuldigingen en meende dat hij juist alles heeft gedaan om te voorkomen dat zijn zoon eronder zou leiden. Hij zou zelfs hebben geaccepteerd dat zijn vrouw ‘met derde personen’ samen was, zodat Çınar probleemloos kon opgroeien.

Daar hield Asena het niet bij. Ze stapte naar de rechter met de eis dat Caner haar 421 duizend lira schuldig is. Dat bedrag zou nodig zijn voor het onderhoud van Çınar. Dat was echter de laatste druppel voor Caner.

Voogdij
Caner stapte naar de rechter voor een voogdijzaak. Volgens hem is Asena niet in staat om te zorgen voor kleine Çınar: zelfs tijdens de zwangerschap gebruikte ze pillen om af te vallen, wat de gezondheid van het ongeboren kindje in gevaar bracht. Hij gaat verder dan dat: “De tijd die ze moet doorbrengen met haar zoon, brengt ze door als stripper tijdens privé-feesten en als paaldanseres in stripclubs.”

De beschuldiging van Caner doet denken aan een foto die enkele jaren geleden werd gedeeld door Asena op Instagram. “Wanneer ik een paal zie, mis ik de kans niet”, luidde de beschrijving. Kort na het posten haalde ze de foto offline. Mogelijk op verzoek van Caner.

  • Loading...